Ramai yang mencari viral di Tiktok, semak link hand dryer viral

RadarTimikaOnline – Salam kawan-kawan kembali lagi dengan admin yang akan berkongsi berita atau berita terkini yang sedang viral dan trending. Teruskan membaca artikel ini hingga habis, dengan tajuk Ramai yang mencari viral di Tiktok, semak link hand dryer viral

Saya tidak pernah menyukai pengering tangan automatik. Mereka kuat, menakutkan, dan meniup udara panas seperti naga yang bernafas api. Malah, saya yakin mereka jahat semata-mata.

Dan kini video yang sedang diedarkan di TikTok hanya membuktikan lagi pendapat saya tentang mesin raksasa yang mengancam ini.

Adakah anda bersedia untuk takut mengeringkan tangan anda? Teruskan menatal.

Video yang menunjukkan pengering tangan dengan bilah sedang diedarkan di TikTok.
Dari stesen minyak ke rumah luar, hingga ke hutan, saya telah menggunakan beberapa bilik mandi yang agak lakar sepanjang hidup saya (dan akan terus berbuat demikian, terima kasih banyak!).

Tetapi bilik mandi ini pasti mendahului senarai saya untuk kemudahan bilik mandi paling mengerikan yang pernah saya lihat.

Ramai yang mencari viral di Tiktok, semak link hand dryer viral

Ramai yang mencari viral di Tiktok, semak link hand dryer viral

Dan walaupun anda tidak dapat melihat keseluruhan bilik mandi dalam video (phew!), anda boleh melihat pengering tangan, yang dilekatkan pada dinding berjubin. Graffiti dan apa yang kelihatan seperti darah menghiasinya.

Tetapi sebelum video benar-benar dimainkan, mesej muncul pada skrin yang berbunyi: “Jangan letakkan tangan anda di dalam pengering tangan, mereka mungkin memotongnya. Atau buat, kami tidak kisah.”

Kemudian boom, bilah terpancut keluar dari pengering. Walaupun tiada tangan yang hadir dalam video itu, katakan sahaja jika ada tangan di sana, mereka pasti akan dihiris.

@alxx..edits #handdryer #as #fyp #fypシ #viral #likes #views ♬ original sound – AM_Edits104

Sememangnya, pengguna melolong dalam komen. “*Ketakutan baharu dibuka,*” tulis seorang pengguna. Seorang lagi menambah: “Inilah sebabnya saya tidak akan menggunakan pengering tangan.” Yang ketiga berbunyi: “Saya juga menggunakan seluar jeans saya.”

@masturadnan_ #handdryer #fypsounds #fyp ♬ Horror Music(907870) – Pavel

Yang lain berkongsi pendapat mereka dengan membuat TikTok mereka sendiri sebagai tindak balas. Dalam satu TikTok, pengguna dilihat mencuci tangan dan menghampiri pengering tangan sebelum membuat pusingan U tajam dan menuju untuk mengambil tuala kertas. “Apabila anda ingin mengeringkan tangan anda, [tetapi] tetapi kemudian anda ingat video itu,” tulisnya.

@chikitom #handdryer #scared #pain #dyson #airblade ♬ origineel geluid – ShadowSenseii

 

Penutup

Terima kasih kerana melawat, jangan lupa untuk terus mengikuti laman web ini supaya anda tidak terlepas berita yang sedang trending atau viral. Itu sahaja yang admin boleh kongsikan Ramai yang mencari viral di Tiktok, semak link hand dryer viral

Leave a Reply

Your email address will not be published.